VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Un angajat al Ocolului Silvic din Soroca, reținut de CNA

Ofițerii CNA au reținut astăzi un angajat al Ocolului Silvic din Soroca, într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi promis să favorizeze un candidat la obținerea permisului de conducere  prin influențarea membrilor comisii de examene. 

Pentru serviciile oferite, acesta ar fi pretins și primit 500 de euro de la un bărbat în schimbul determinării unor angajați din cadrul Secției de Înmatriculare Transport și Calificare a Conducătorilor Auto din mun. Soroca să favorizeze susținerea cu succes a probei practice de către candidat, iar ulterior să-i fie eliberat permisul de conducere auto pentru categoria ”B”.

CNA a făcut publică o discuție dintre angajatul Ocolului Silvic și persoana care a apelat la serviciile acestuia în care se aude cum acesta îi confirmă suma pentru obținerea permisului.

Astfel, la 29 ianuarie, ofițerii CNA și procurorii din cadrul Procuraturii mun. Bălți au desfășurat percheziții în automobilul și domiciliul bănuitului, iar în urma acțiunilor de urmărire penală acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Cazul este cercetat în continuare, sub conducerea procesuală a procurorilor, pentru stabilirea întregului cerc de suspecți.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.