VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Olga Cara, nutriționistă: Trebuie să fim cumpătați la masa de sărbătoare, să nu cădem în extreme

Nutriționista Olga Cara spune că trebuie să fim cumpătați la masa de sărbătoare și să nu cădem în extreme. Astfel, există riscul să ajungem la medic dacă vom exagera cu produsele din carne.

„La dejun putem opta pentru ouă roșii, pe lângă legume crude, o salată, brânză sau urdă, alături de o felie de cozonac s-au pască, cu un ceai fără zahăr. Optăm ulterior, la gustare, pentru fructe proaspete s-au nuci. Prânzul festiv dacă include friptura, neapărat trebuie să se regăsească în farfurie din abundență salata mai mult de culoare verde. La cină recomand să nu avem mai mult de 4-5 tipuri de mâncare pe masă. Punem accent pe calitatea produselor pe care le consumăm și nu pe cantitate. Recomand să fie la cină pește, de asemenea cu multă salată, cu legume crude, coapte sau gratinate”, a spus nutriționista. 

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.