VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO / Nicolae Olărașu: Produsele electrocasnice sunt cele mai reclamate ca fiind neconforme

Nicolae Olărașu, director executiv al Centrului Național pentru Protecția Consumatorului, a spus sâmbătă, 18 martie, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei, în contextul Zilei Mondiale de protecție a consumatorului, marcată anual la 15 martie, că produsele care sunt neconforme pe piața europeană, ajung în țările de la periferia UE, inclusiv în Republica Moldova.

„Aceasta este o problemă majoră pentru consumatorii noștri. Telefonul mobil este în top trei produse, nealimentare, care sunt cele mai reclamate ca fiind neconforme. Pe primul loc sunt produsele electrocasnice, pe locul doi - telefoanele, iar pe locul trei mobila”, a spus Nicolae Olărașu.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.