VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Ion Gălușcă: Astăzi, esența profesorului dispare

Fostul profesor de limba și literatură română al școlii din satul Mingir, raionul Hâncești, Ion Gălușcă, a vorbit sâmbătă, 18 martie, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei, despre cartea sa recent lansată „Pedagogia între Cer și Pământ, tipărită la solicitarea foștilor elevi. Porfesorul a afirmat că este îngrijorător faptul că astăzi esența profesorului dispare.

„Noi mergem spre aceea ca să nu mai fie învățători în școală. O să fie roboți. Dar fără profesori cu har, o școală nu poate exista. Noi suntem obișnuiți să dăm vina pe timpuri. Firește, timpurile se schimbă, dar noi putem schimba timpurile dacă vrem. Omul schimbă timpul”, a declarat Ion Gălușcă.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.