VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Mariana Iurcu: Ne dorim ca întreaga țară să realizeze că noi avem turism, care este unul autentic

Iubește turismul, preferă în special să facă turism aici acasă, iar orice activitate a ei este legată de turism. Atunci când nu face turism, se gândește la turism.

Mariana Iurcu, specialist în turism la Centrul de Informare Turistică Călărași și muzeograf la Muzeul de Istorie și Etnografie din orașul Călărași, a vorbit sâmbătă, 8 iulie, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei, despre campania turistică „ne-am pornit”, despre echipa „turisto activisto”, despre platforma informativă „calatorii cu gust”, dar și despre o broșură ce integrează informații despre toate destinațiile turistice din Călărași.

„Ne dorim ca absolut întreaga țară să realizeze că noi avem turism, care este unul autentic, este unul foarte bun, da mai este de muncit, mai este de îmbunătățit, pentru asta noi muncim cu toții, dar noi avem oameni, avem cultură și noi avem obiective turistice. Totodată, vrem nu doar să ne lăudăm că uite ce turism frumos avem și ce oameni are Republica Moldova, dar este și dorința noastră ca să scoatem la lumină acele locuri care niciodată nu au fost valorificate”.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.