VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Mariana Iurcu: La noi industria turismului se pune pe picoare bine, important este acum să știm a călători

Mariana Iurcu, muzeograf la Muzeul din orașul Călărași, specialist în turism al Centrului de informare turistică din orașul Călărași, a povestit sâmbătă, 14 ianuarie, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei despre broșura „Pașaportul Călătorului, al cărei autor este. Ea a spus că și-a dorit prin această lucrare să facă cunoscuți ghizii de turism din Republica Moldova și muzeele din țara noastră.

„La noi industria turismului se pune pe picoare bine, important este acum să știm cum să o abordăm, să știm a călători, pentru că a fi un turist trebuie să fii un bun călător, trebuie să știi cum să te comporți. A fi un călător nu presupune doar a merge în schimb de experiențe, viziuni, cunoștințe sau bune practici, dar îți arăți atitudinea ta față de oameni, habitatul florei, faunei”, a spus Mariana Iurcu.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.