VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Diana Chicu, astrolog: Din 14 februarie, până pe 12 martie, va avea de înfruntat o criză politică președinta Maia Sandu și partidul de guvernare

Astrologul Diana Chicu, sâmbătă, 14 ianuarie, la Radio Vocea Basarabiei, a vorbit în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei despre prognozele astrologice pentru anul 2023. Referitor Republica Moldova, Diana Chicu a menționat că țara are un drum, o cale pe care să o urmeze și nu are dreptul să devieze de la acest traseu.

La fel, a spus că are în timpul anului, una după alta, perioade favorabile și nefavorabile, e ca și cum ar avea un training continuu. Potrivit astrologului, acum în luna ianuarie, și în primele zile din februarie, Republica Moldova se relaxează frumos. Apoi, începând cu 14 februarie și până pe 12 martie, va fi o perioadă critică, va avea de înfruntat o criză politică președinta Maia Sandu și partidul de guvernare.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.