VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Maria Marinuța: Într-o societate ideală, caritatea poate nu și-ar găsi locul, dar noi nu trăim într-o comunitate ideală

Tradiționalul Târg Internațional de Caritate a ajuns la a 24-a ediție și se va desfășura la 4 decembrie, la Muzeul Național de Istorie al Moldovei. Evenimentul este organizat de către Clubul Internațional al Femeilor din Moldova, în parteneriat cu Ambasadele și organizațiile internaționale. Maria Marinuța, ambasadoarea Clubului, a spus pentru Radio Vocea Basarabiei că scopul ediției din acest an a târgului este de a ajuta o secție din cadrul Spitalului Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coțaga”, în a fi dotată cu echipament oftalmologic.

Potrivit Mariei Marinuța, prețul de intrare la târgul de caritate, pentru adulți, va fi de 50 de lei. Pensionarii și copiii vor avea acces gratis. Pe parcursul zilei vor fi organizate mai multe tombole, cu extrageri de premii. Evenimentul va începe la ora 10.00 și va dura până la ora 17.00. Ambasadele și organizațiile internaționale vor prezenta la târg spre vânzare obiecte de artizanat și artă ce reunesc și împărtășesc culturi, obiceiuri, bucate tradiționale, pe care vizitatorii le pot cumpăra.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.