VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Lucia Culev: Cu cât devii mai bun, cu atât nu trebuiești guvernărilor 

Lucia Culev, fostă jurnalistă al postului de radio Antena C, fost șef al Direcției Cultură a Primăriei municipiului Chișinău, a povestit sâmbătă, 18 februarie, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei, în contextul Zilei Mondiale a Radioului, marcată anual la 13 februarie, despre activitatea sa de opt ani de jurnalist la un post de radio al capitalei.

„Cu cât devii mai bun, cu atât tu nu trebuiești guvernărilor. Guvernările au totdeauna o problemă cu profesioniștii și cu oamenii care spun lucrurilor pe nume. Am găsit la Caragiale o vorbă și s-a lipit de felul meu de a fi – în presă trebuie să ai neapărat două lucruri dacă vrei să fii jurnalist bun: trebuie să spui adevărul și trebuie să știi gramatică, să ai cultură generală,  exprimare, să ai vocabular. Nici una nici alta, dar mai ales adevărul, nu o să placă guvernărilor”, a spus Lucia Culev.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.