VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Ilie Văluță: Talentul și munca reprezintă succesul omului de creație

Muzicianul, compozitorul, interpretul și maestrul de sunet, Ilie Văluță, a fost sâmbătă, 16 decembrie, invitatul programului informativ Pulsul Basarabiei. Ilie Văluță a vorbit despre muzica creată de-a lungul anilor, despre muzica pusă pe versuri, muzica sărbătorilor de iarnă, despre obiceiurile și tradițiile muzicale, cărora le-a dat viață.

„Orice succes, orice realizare, fără muncă nu o obții. Toate lucrurile pe care le facem le facem cu dăruire, cu dor și drag și atunci reușim. Și lumea este împăcată și noi. Talentul poate să reprezinte 99%, dar dacă nu muncești acești talent, nu obții nici măcar 101%. Talentul trebuie muncit, chiar dacă e dat de la străbuni. Talentul plus munca este succesul omului de creație”, a declarat Ilie Văluță.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.