VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Dumitrița Maximciuc: La Academia de Arte avem un nou program de studiu – Animația

Dumitrița Maximciuc, șefa catedrei studii teatrale din cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) a vorbit sâmbătă, 15 iulie, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei despre perioada de admitere la Academie proces care se va desfășura în perioada 24-29 iulie, cu susținerea probei practice pe data de 31 iulie. Pe 1 august, cei care și-au depus actele să devină studenți ai AMTAP, vor afla rezultatele, iar pe 7 august va avea loc semnarea contractelor pentru studii. 

„La AMTAP avem un program nou de studiu și anume animația. Acest program a fost prezentat și în cadrul unui forum privind profesiile viitorului. Acest program este o noutate pentru noi, este un program ceva mai aproape de generațiile de astăzi, pentru acei tineri care au tangență cu informatica, cu calculatoarele și cu noile tehnologii”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.