VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Dorina Arsene: Codul bunelor maniere poate fi egalat cu bazele unei bune educații

„Codul bunelor maniere poate fi egalat cu bazele unei bune educații. Educația și bunele maniere sunt la același nivel. Dacă oamenii ar da o mai mare importanță regulilor de educație, pe care trebuie să le învețe de mici, atunci acest Cod al bunelor maniere ar veni ca o normalitate, mai ales dacă ar studia mai mult în cărțile de literatură”, a spus Dorina Arsene, directoarea Centrului de dezvoltare personală ABeZe sâmbătă, 21 ianuarie, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei, de la Radio Vocea Basarabiei.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.