VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Atenție la escroci! Se acționează după schema „ruda implicată în accident rutier”

Schema de escrocherie „ruda implicată în accident rutier” care continuă să facă victime.

În acest sens, poliția atenționează cetățenii să fie prudenți să nu cadă victime în plasa escrocilor.

Fiți atenți! Ținta escrocilor sunt în mare parte persoanele vârstnice. Aveți grijă de cei dragi, informați-i despre acest gen de înșelătorie”, îndeamnă oamenii legii.

Totodată, Poliția a publicat o înregistrare cu un apel dintre pretinsa victimă și escroc:

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.