VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO / Anatol Șalaru: „Republica Moldova poate supraviețui pentru că Rusia va fi învinsă” / FORUM

Invitatul emisiuniii FORUM este ex-ministrul Apărării, Anatol Șalaru. Domnia sa în cadrul emisiuniia reiterat o dată în plus că cea mai scxurtă cale spre Europa este reunirea cu Țara. În altă ordine de idei, ex-ministrul a menționat că războiul din Ucraina nu poate să nu se încheie cu voctoria ucrainenilor. Asta pentru că poporul ucrainean suportă un război drept, iar Rusia este statul agresor.

Autor

  • Leonid Smolnițchi

    Moderator al emisiunilor „Lumea” și „Forum”. Autor al rubricii „Dincolo de Aparențe”. A lucrat la „Televiziunea și Radioul Național”, la „Catalan tv”, „Euro tv” ,”Alt tv”. La fel a activat la ziarele „Luceafărul”, „Tineretul Moldovei”, ”Chișinăul de seară” „Moldova Suverană”. Profesor universitar, consilier CMC, 1990-1994.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.