VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Au condus cu viteză sau în stare de ebrietate. Peste 2600 de șoferi, sancționați pentru încălcări de sărbători

La cumpăna dintre ani, în perioada 30 decembrie – 1 ianuarie, inspectorii de patrulare au fixat și documentat peste 2600 de încălcări din domeniul circulației rutiere. Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), 29 de au fost înlăturați de la volanul mașinii, fiind depistați în stare de ebrietate, 19 dintre ei se aflau în stare de ebrietate avansată.

Potrivit oamenilor legii, cei mai mulți conducători auto, circa 1244, au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză stabilită pe sectorul de drum.

Alți 645 de șoferi nu au respectat indicatoarele rutiere de prioritate și semnalele de interzicere a semafoarelor iar 232 conduceau vehiculul fără a avea cuplată centura de siguranță.

De asemene, în perioada respectivă, 502 conducători auto au oprit mijlocul de transport în locuri interzise.
IGP precizează că 57 de șoferi au fost amendați pentru neacordarea priorității pietonilor.

Tot în această perioadă polițiștii de patrulare au intervenit în 374 de cazuri, solicitări parvenite la Serviciul Unic 112.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.