VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atragerea investițiilor germane, unul dintre subiectele abordate de ministrul Popșoi la Berlin

Atragerea mai multor investiții germane în Republica Moldova și consolidarea politicilor europene în contextul războiului din Ucraina au fost principalele subiecte abordate de ministrul de Externe, Mihai Popșoi, în cadrul unui șir de întâlniri cu oficiali de la Berlin.

Șeful diplomației de la Chișinău s-a întâlnit cu președintele Comisiei de politică externă a Bundestagului, Michael Roth, cu președintele Comisiei pentru afaceri europene, Anton Hofreiter, și cu președintele grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova-Bulgaria-România, Bernhard Herrmann.

„Am convenit să desfășurăm schimburi de experiență pe linia parlamentară, să lucrăm împreună în cadrul forumurilor internaționale și să întărim unitatea europeană de susținere a Ucrainei în războiul nedrept al Rusiei împotriva țării noastre vecine. Am accentuat importanța sprijinului consecvent al Germaniei pentru aderarea Republicii Moldova la UE, pentru reformele care consolidează democrația și statul de drept și pentru atragerea de investiții germane în economia națională, care generează locuri de muncă sigure și bine plătite acasă”, a declarat Mihai Popșoi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.