VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aterizare de urgență în raionul Ialoveni a unui avion de mici dimensiuni

Un avion de mici dimensiuni a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență, după ce s-a defectat în timpul zborului. Aparatul a aterizat pe aerodromul din preajma localității Horești, raionul Ialoveni, iar pentru asigurarea securității anti-incendiu la fața locului au fost chemate mai multe echipe ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

”O aeronavă de mici dimensiuni cu două persoane la bord s-a defectat în timpul zborului, solicitând aterizare forțată la sol. La fața locului au fost îndreptate serviciile de urgență pentru asigurarea securității. La destinație au fost trimise 5 echipaje de salvatori și pompieri, care au asigurat paza antiincendiară a aparatului de zbor în timpul aterizării forțate a acestuia. În urma incidentului nimeni nu a avut de suferit”, se arată într-un comunicat al IGSU.

Aterizarea forțată a fost necesară în urma unei defecțiuni a unei anvelope a aparatului de zbor

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.