VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenționările Serviciului Vamal în cazul unei escrocherii cu colete poștale

Serviciul Vamal atenționează asupra unei scheme de escrocherie. Mai multe persoane au primit notificări false precum că urmează să facă transferuri bănești Serviciului Vamal pentru coletele pe care urmează să le ridice.

„În atenția persoanelor care așteaptă să primească colete poștale! Vă atenționăm despre o nouă tentativă de escrocherie prin transmiterea unor notificări cu conținut fals/conturi de plată. Atenție!  Serviciul Vamal nu transmite conturi de plată”, se arată într-un mesaj al Serviciului Vamal.

Instituția îndeamnă cetățenii ca în cazul în care recepționează astfel de mesaje, conturi de plată sau notificări, să apeleze la Centrul Unic de Apel al Serviciului Vamal – 022788888 pentru verificarea veridicității informațiilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.