VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție, transportatori! Traversarea camioanelor prin postul vamal Costești–Stânca, restricționată 

Serviciul Vamal atenționează că România a interzis temporar circulația camioanelor prin postul vamal de frontieră Costești – Stânca. Se întâmplă după ce fermierii români, care protestează a șasea zi, au blocat vama.

„Traversarea camioanelor prin postul vamal de frontieră Costești – Stânca este restricționată. La această oră, partea română interzice temporar circulația camioanelor din cauza acțiunilor de grevă a transportatorilor și fermierilor din România” precizează Serviciul Vamal.

Menționăm că, protestele transportatorilor și fermierilor din România continuă și astăzi, pentru a șasea zi consecutivă, după ce negocierile din weekend au eșuat. Potrivit presei române, protestatarii au blocat mai multe vămi și drumuri din țară.

Transportatorii și fermierii din România sunt nemulțumiți de accizele mari la motorină, de tarifele mari ale asigurărilor auto obligatorii, precum și de schimbările legislative intrate în vigoare de la 1 ianuarie și cer ca subvențiile să vină la timp.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.