VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție, șoferi! Traficul pe bulevardul Moscova al Capitalei, suspendat până pe 22 iulie

Traficul rutier pe bulevardul Moscova al Capitalei va fi suspendat până pe 22 iulie. Suspendarea are loc în legătură cu executarea lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic.

Astfel, participanții la trafic sunt îndemnați să respecte indicatoarele amplasate în zona unde au loc lucrări.

„În legătură cu executarea lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic, pe bd. Moscova traficul rutier va fi suspendat parțial pe benzi până la 22 iulie curent.

Îndemnăm participanții la trafic să respecte indicatoarele amplasate în zona unde au loc lucrări și să dea dovadă de respect reciproc în raport cu ceilalți participanți în trafic”, se arată în mesajul emis de Poliție.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.