VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de ceață

Vremea continuă să fie posomorâtă, iar pe teritoriul țării persistă ceața și carosabilul pe alocuri este lunecos. În acest context, oamenii legii îndeamnă conducătorii auto să circule cu prudență.

Poliţia recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză adaptată la condiţiile meteorologice, să activeze luminile de ceață ale autovehiculelor, să adopte o manieră preventivă de condus și să respecte regulile de circulaţie rutieră și pe ceilalți participanți la trafic.

Oamenii legii amintesc despre faptul că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie.

Meteorologii au atenționat că pericolul pentru producerea ceții, poleiului și ghețușului în decursul nopții va crește semnificativ. Serviciul Hidrometeorologic de Stat precizează că pe parcursul zile de astăzi vântul va sufla din sud-est slab la moderat. Ziua maxima se va situa între +1..+ 6 grade Celsius.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.