VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție la ce cumpărați: ANSA retrage din comerț un lot de ouă

Un lot de ouă a fost retras din comerț după ce specialiștii ANSA au depistat prezența Salmonella în fecalele găinilor ouătoare.

”Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, vă informează că operatorul din domeniul alimentar SRL „Aviton Agro” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum uman (OUĂ DE GAINĂ), cauza fiind  depistarea prezenței Salmonella (S.Enteritidis) în fecalele găinilor ouătoare”, se menționează în comunicatul remis de ANSA.

Potrivit instituției, lotul de ouă expiră de la 18.10.2022 până la 29.10.2022 și este produs în satul Valea Perjei din raionul Taraclia.

”Persoanele care au achiziționat produse din lotul dat sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate. 

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață”, mai precizează ANSA.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.