VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție călători! PTF Criva-Mamaliga își va sista activitatea. Perioada vizată

Marți, 31 octombrie punctul de trecere a frontierei de stat Criva-Mamaliga își va sista activitatea în legătură cu demararea lucrărilor de modernizare a rețelei electrice. Punctul de trecere a frontierei nu va funcționa în  intervalul orelor 07:00 – 09:00.

Despre acest lucru au comunicat reprezentanții Poliției de Frontieră și cei ai Serviciului Vamal, care vin și cu unele recomandări pentru cetățeni.

Pentru a evita formarea rândurilor și a timpilor mai mari de așteptare, autoritățile de la frontieră recomandă persoanelor ce intenționează traversarea prin acest punct de trecere, în intervalul de timp menționat, să opteze pentru alte puncte de trecere din proximitate: Larga-Kelmențî sau Briceni-Rossoșani.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.