VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție călători! Aglomerație mare la vama Leușeni

La punctul de trecerea a frontierei Leușeni-Albița se constată trafic intensiv pe sensul de ieșire din R. Moldova/ intrare în România.

Pentru fluidizarea fluxului, poliția de frontieră au pus în aplicare un șir de măsuri. A fost suplinit numărul de angajați în prima linie de control; sunt deschise suplimentar piste de control și suplinit numărul de echipamente speciale, este funcțional REVERSUL – fluxul este orientat și pe piste de pe direcția opusă de deplasare.

Autoritățile susțin că are loc o sincronizare la maxim în acțiuni între cele patru autorități de frontieră și vamale moldo-române și roagă călătorii să prezinte înțelegere și răbdare!

Poliția de Frontieră informează că la această oră este flux normal în PTF Leova, PTF Costești și PTF Cahul și recomandă cetățenilor să opteze pentru aceste puncte de trecere!

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.