VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aproape 1.000 de locuri libere pentru copiii din clasa I, rămase după două etape de înscriere

Aproximativ 1000 de locuri au rămas disponibile pentru înscrierea copiilor în clasa I, în municipiul Chișinău, după încheierea celor două etape de înscriere, pentru anul de studii 2023-2024, în instituțiile de învățământ primar și secundar.

Potrivit Primăriei Chișinău, părinții care încă nu au reușit să își înmatriculeze copiii în clasa întâi sunt îndemnați să o facă cât mai curând, prezentându-se fizic cu o cerere la instituțiile de învățământ care dispun de locuri libere.

Rezultatele înscrierii după ambele etape au fost afișate pe panourile informative în instituțiile de învățământ.

Menționăm că în prima etapă de înscriere în clasa I în instituțiile de învățământ primar și secundar, ciclul I, din municipiul Chișinău, au fost înscriși – 4.583 copii, iar în a doua etapă – 4.015 copii.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.