VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atac masiv cu drone în zona unui aerodrom militar din Rostov și o lovitură eșuată asupra unei baze de bombardiere din Saratov

Două puncte strategice militare din regiunile rusești Rostov și Saratov au fost țintele unor atacuri cu drone din această dimineață. Un atac masiv din regiunea Rostov a avariat o substație electrică din raionul Morozovsk, a afirmat guvernatorul Vasili Golubev. Într-un mesaj pe rețelele sociale, oficialul a anunțat distrugerea a peste 40 de ținte deasupra raionului Morozovsk.

Martori citați de presa ucraineană spun că au auzit peste 60 de explozii în zonă. Morozovsk este un aerodrom militar din regiunea Rostov din Federația Rusă, situat la 3 km sud-vest de orașul Morozovsk.

Tot azi-dimineața, o dronă a fost doborâtă în orașul Engels din regiunea Saratov, a declarat guvernatorul Roman Busarghin.

„Nu există victime sau daune ale infrastructurii din cauza căderii de resturi”, a scris oficialul pe rețelele sociale, fără a oferi mai multe detalii.

În Engels există o bază pentru bombardierele rusești Tu-95 și Tu-22, care sunt folosite pentru a lovi teritoriile ucrainene cu rachete de croazieră.

În data de 20 martie, Ministerul rus al Apărării a raportat o altă tentativă de a ataca regiunea Saratov cu drone. Atunci, patru aparate au fost distruse deasupra orașului Engels. Oficial, nu au existat victime sau distrugeri.

În același timp, noaptea trecută, armata ucraineană a detectat un grup de drone de atac lansate din Marea Neagră în direcția regiunii Odesa, explozii au fost auzite în raionul Belgorod-Dnestrovsk. De asemenea, a fost declarată o amenințare balistică în mai multe zone ale țării, relatează Ukrainska Pravda. Amenințarea de utilizare a armelor balistice a fost anunțată în regiunile Dnipropetrovsk, Zaporojie și Harkov, apoi și în regiunea Poltava.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.