VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atac cu drone rusești în mai multe regiuni ucrainene

Forțele ruse au lansat în noaptea de vineri spre sâmbătă 13 drone de atac asupra Ucrainei, au anunțat Forțele Aeriene ale armatei ucrainene, care au precizat că le-au doborât pe toate. Atacul a fost lansat în valuri și a vizat regiunile Harkov, Poltava, Vinița, Nikolaev și Dnepropetrovsk, potrivit armatei ucrainene.

Sâmbătă noaptea, Forțele Aeriene ucrainene au doborât toate cele 13 drone ruse lansate asupra Ucrainei.

„În noaptea de 18 mai, ocupanții au atacat cu 13 drone de tip Shahed-131/136 din regiunile Primorsko-Ahtarsk și Kursk din Rusia. Ca urmare a luptei antiaeriene, unitățile de rachete antiaeriene, grupurile mobile de foc ale Forțelor Aeriene și Forțelor de Apărare ale Ucrainei au doborât toate cele 13 drone din regiunile Harkov, Poltava, Vinița, Mikolaiv și Dnipropetrovsk”, a anunțat comandantul Forțelor Aeriene, Mikola Oleschuk, pe Telegram.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.