VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atac cu drone asupra unor noi instalații energetice din regiunea rusească Smolensk

Un incendiu a izbucnit la instalaţiile energetice şi de combustibil din regiunea Smolensk din vestul Rusiei, după un atac cu drone lansat de Ucraina, a anunțat Vasili Anohin, guvernatorul regiunii ruse. Potrivit acestuia, incendii au izbucnit în districtele Smolensk şi Iarevo. În același timp, Igor Artamonov, guvernatorul regiunii Lipețk din sud-vestul Rusiei, a declarat că o dronă a căzut asupra unei zone industriale. El a precizat că nu sunt victime, dar locuitorii din zonă au fost evacuați ca măsură de precauție.

Un incendiu a izbucnit la instalaţiile energetice şi de combustibil din regiunea rusă Smolensk, după un atac cu drone lansat de Ucraina, a anunțat Vasili Anohin, guvernatorul regiunii vestice, citat de Reuters.

„Regiunea noastră este din nou atacată de drone ucrainene. Ca urmare a atacului inamic asupra instalaţiilor civile de combustibil şi energie, au izbucnit incendii în districtele Smolensk şi Yartsevo”, a declarat Anohin pe aplicaţia de mesagerie Telegram. Nu este clar ce instalaţii au luat foc. Reuters notează că nu există rafinării mari de petrol în regiunea Smolensk. Separat, Igor Artamonov, guvernatorul regiunii Lipetsk din sud-vestul Rusiei, a declarat că o dronă de acolo a căzut asupra unei zone industriale. El a transmis pe Telegram că nu au existat răniţi, dar locuitorii din apropiere au fost evacuați ca măsură de precauție.

Rachetele rusești au deteriorat clădiri rezidențiale și au rănit șase persoane în al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, Harkov, miercuri dimineața, a declarat guvernatorul Oleg Sinegubov pe Telegram. Atacul a afectat trei clădiri rezidențiale, două birouri, trei clădiri nerezidențiale și o conductă de gaze din cartierul central al orașului, potrivit guvernatorului. Aproximativ 568 de geamuri și 33 de mașini au fost avariate, a spus Sinegubov.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.