VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ASD: Toate drumurile naționale sunt accesibile, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă

Drumurile naționale sunt accesibile, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă. Despre aceasta anunță Administrația de Stat a Drumurilor.

Totodată, ASD anunță că drumurile regionale G131 R35 – tronsonul Bobocica – G132 și G135 Ceadîr–Lunga – Congaz – Dimitrovca – G131, raionul Cantemir, au fost deblocate, asigurând circulația și mobilitatea în regiune.

În prezent, echipele de intervenție continuă lucrările pe drumul G134 R34 – tronsonul Doina – Coștangalia – G132, pentru a facilita accesul în această zonă. De asemenea, întreprinderile teritoriale S.A. „Drumuri” continuă să efectueze lucrări de patrulare, combaterea lunecușului, lărgirea părții carosabile și lucrări de deszăpezire în toate zonele țării. Aveți grijă la drum pentru a ajunge în siguranță la destinație!”, anunță ASD.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.