VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Artiști de pe ambele maluri ale Prutului vor evolua la Festivalul Lupilor

În aceste zile de odihnă, mai mulți artiști de pe ambele maluri ale Prutului, printre care Paraziții, Pavel Stratan și Adda, vor încânta publicul prezent la Festivalul Lupilor, organizat în Rezervația Naturală „Codrii”. 

Pe 13 august teritoriul festivalului va servi drept spațiu de creație și artă, pentru expoziții și târg de artizanat, prestații teatrale, unde se vor împleti legende, se vor spune povești, se va cânta și dansa. Aici vor fi organizate ateliere meșteșugărești și recitaluri, șezători și ritualuri, vor fi înscenate lupte cu gladiatori și bătăli ale dacilor. Pe scena mica va avea loc un recital de balade și muzică acustică. De asemenea, vor cânta surorile Osoianu, Ansamblul „Plăieșii”, Adda, Ansamblul Etnofolcloric „Ștefan Vodă”, Frate Gheorghe ș.a.

În ultima zi, pe 14 august, vizitatorilor li se vor oferi masterclass-uri de împletit coronițe, face painting și tatuaje, vor fi organizate plimbări cu bicicleta și ATV-uri, iar pe iubitorii de carte îi va aștepta o bibliotecă mobilă. Tot în această zi vor evolua Satoshi, Tatuni Misha bird, Murmur de izvar, Guz & kapushon și Paraziții.

Evenimentul este organizat de Media Show Grup și Alex Calancea, sub patronajul Ministerului Culturii.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.