VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ARBI aduce noi venituri în buget

Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale a CNA a emis, săptămâna trecută, sechestru pe 454 de bunuri, în valoare de peste 17 milioane de lei.

Printre acestea se numără 34 încăperi nelocative și 4 locative, 5 terenuri pentru construcții, 4 construcții nelocative și 407 de terenuri agricole, sechestrate într-un caz de îmbogățire ilicită, falsificarea probelor și fals în declarații.

Tot săptămâna trecută, ARBI a sechestrat 3 bunuri, în valoare de circa 1 milion de lei, în baza delegațiilor Direcției Generale Urmărire Penală a CNA, printre care – o încăpere locativă, un mijloc de transport și numerar. În prezent, ARBI are în examinare 117 de delegații pe 86 de cauze penale în privința a 183 de subiecți.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.