VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ar fi pretins 4500 de euro. Bărbat, trimis în judecată pentru trafic de influență

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru trafic de influență. Acesta ar fi pretins 4.500 de euro de la un cetățean, reținut de oamenii legii pentru amenințare cu omor ori vătămare gravă a integrității corporale și escrocherie.

Urmărirea penală a fost pornită în luna aprilie 2022 de către Procuratura Anticorupție (PA), în baza unui denunț. Conform oamenilor legii, învinuitul, susținea că are influență asupra procurorului care conduce urmărirea penală în cauza penală și pe care ar putea să-l determine să îndeplinească acțiuni în exercitarea funcției sale și anume să adopte o decizie favorabilă privind clasarea cauzei penale și prin urmare exonerarea de răspundere penală.

Învinuitul nu și-a recunoscut vina, iar cauza penală a fost trimisă pentru examinare în fond în Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă amendă în mărime de la 100 000 la 150 000 lei sau închisoare de până la 6 ani.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.