VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aproximativ 100 de copii din raionul Ialoveni vor merge gratuit la o tabără de vară din județul Dâmbovița, România

Aproximativ 100 de copii din Raionul Ialoveni vor merge și în această vară, gratuit, la o tabără de odihnă din Județul Dâmbovița, România. Este vorba despre un proiect dintre Consiliul Raional Ialoveni și Consiliul Județean Dâmbovița din România, ca și rezultat al înfrățirii dintre Ialoveni și Dâmbovița, acord semnat la 15 mai 2015.

Acesta este al șaselea an în care Consiliul Județean Dâmbovița va oferi foi de odihnă pentru copiii din Raionul Ialoveni.

Potrivit vicepreședintelui raionului Ialoveni, Eugen Secrieru, cheltuielile pentru cazarea și alimentația copiilor sunt asigurate în totalitate de Consiliul Județean Dâmbovița, în timp ce Consiliului Raional Ialoveni îi revin cheltuielile legate de transport. În acest context, consiliul a alocat deja, prin decizia consilierilor din 17 mai, 100 de mii de lei pentru transportul copiilor în două tururi.

Lista elevilor ce vor merge la tabăra de odihnă din România urmează a fi aprobată de Consiliul Raional, în baza propunerilor venite din partea școlilor din raion.

De asemenea, consilierii au aprobat și alocarea a 1,3 milioane de lei pentru odihna a 430 de copii din raion în taberele de vară din Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.