VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aproviziona cu droguri locuitorii din satul de baștină: Un bărbat din Călărași, trimis după gratii

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din raionul Călărași a fost trimis după gratii pentru trafic de droguri în satul de baștină.

Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), inculpatul anterior a mai fost condamnat pentru infracțiuni similare – atât în 2017, cât și în 2020, însă în niciunul din cazuri nu a ispășit pedeapsa cu închisoarea.

În primul caz a fost condamnat la 100 ore de muncă neremunerată în folosul comunității, iar în al doilea i s-a prescris inclusiv un program de tratament a narcomaniei.

Astfel, acesta în timp ce era obligat să urmeze programul de reabilitare, a continuat să aprovizioneze cu droguri consumatorii din satul său de baștină, din Călărași.

Pentru acțiunile sale, instanța de judecată la condamnat pe acesta la 6 ani de închisoare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.