VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

APP: În prima jumătate a anului 2022 cele mai mari venituri la bugetul de stat au provenit din defalcări din venitul net al întreprinderilor de stat și dividente

În primele șase luni ale anului 2022, veniturile din administrarea și deetatizarea bunurilor proprietate de stat au constituit 175 de milioane de lei, arată datele Agenției Proprietății Publice (APP).

Potrivit APP, în prima jumătate a acestui an, din privatizarea bunurilor supuse privatizării au fost încasate venituri de 455.600 de lei.

Din revedențe din concesionarea activelor și terenurilor au fost încasate 12 milioane de lei, din arenda terenurilor, cu altă destinație decât cea agricolă – 2,14 milioane de lei, iar din arenda terenurilor cu destinație agricolă – 3,72 de milioane de lei.

Cele mai mari venituri la bugetul de stat au provenit din defalcări din venitul net al întreprinderilor de stat și dividente, aferente cotei de participare a statului în societățile pe acțiuni – 156,08 milioane de lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.