VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Anunț important: Poșta Moldovei sistează recepționarea tuturor trimiterilor poștale spre Federația Rusă

Începând de azi, 19 mai 2023, Poșta Moldovei sistează recepționarea tuturor trimiterilor poștale spre Federația Rusă.

Stimați Clienți, începând cu data de 19 mai 2023, se sistează temporar recepționarea tuturor trimiterilor poștale (EMS, poșta de scrisori, colete) spre Federația Rusă, din imposibilitatea expedierii poștei către această destinație. Prin urmare, depunem efort maxim întru identificarea soluțiilor în termeni cât mai restrânși pentru a relua procesul de recepționare și expediere a trimiterilor poștale către Federația Rusă”, se arată în comunicatul remis.

Reamintim că la începutul lunii martie, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a anunțat că Republica Moldova se va alinia la sancțiunile Uniunii Europene împotriva Rusiei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.