VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ANRE propune un tarif pentru căldură mai mic decât cel solicitat de Termoelectrica la începutul lunii iunie

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică propune un tarif mai mic la agentul termic decât cel solicitat SA „Termoelectrica”. Într-un proiect publicat pentru consultări publice, este indicat tariful de 1 824 lei/Gcal, comparativ cu 1 997 lei/Gcal propus în demersul furnizorului.

Contactată de IPN, Galina Sanduța, șefa serviciului de comunicare al ANRE, a precizat că proiectul este publicat pentru consultări publice. După încheierea acestei etape, pe pagina web a instituției va fi anunțată data ședinței la care se va decide asupra demersului „Termoelectrica”.

Ultima ajustare a tarifelor pentru agentul termic în municipiul Chișinău a avut loc pe data de 19 martie. Tariful în vigoare este de 2 138 lei/Gcal (fără TVA).

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.