VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ANRE despre intervenția Primarului general la ședința CMC: Runda de întrebări a fost întreruptă într-un mod agresiv și sfidător

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a expus poziția cu privire la intervenția Primarului general al municipiului Chișinău la ședința CMC din 3 noiembrie. ANRE menționează că runda de întrebări a fost întreruptă într-un „mod agresiv și sfidător” și cheamă la reluarea discuțiilor într-un format profesionist și civilizat.

„Cu regret, notificăm că runda de întrebări și răspunsuri între reprezentanții Agenției și consilierii municipali a fost întreruptă într-un mod agresiv și sfidător de către Primarul general al capitalei, fapt care, în mod cert, nu va contribui la o soluționare constructivă a problemelor din sector.

ANRE dezaprobă un astfel de comportament și insistă pe revenirea imediată la un dialog civilizat, constructiv, apolitic și profesionist. Agenția reiterează deschiderea totală și permanentă de a colabora cu operatorii din domeniile reglementate și autoritățile publice locale într-un mod profesionist și civilizat, având drept scop depășirea obstacolelor și problemelor din sectoare, astfel încât să asigure consumatorii cu servicii de calitate la tarife/preturi corecte și transparente”, se arată în comunicatul emis de ANRE.

Menționăm că reprezentanții ANRE au participat la ședința extraordinară a Consiliului Municipal Chișinău (CMC) care a avut loc joi, 3 noiembrie, în cadrul căreia a fost inclus subiectul cu privire la aprobarea tarifelor pentru serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare furnizat de „Apă-Canal Chișinău”. Primarul general a intervenit la ședință și l-a înlăturat de la microfon pe reprezentantul ANRE, Alenxandru Mija și a acuzat guvernarea de atac raider asupra SA „Apă-Canal Chișinău”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.