VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Angajații IGSU au salvat un bărbat, în vârstă de 67 de ani, căzut în fântâna din propria gospodărie

Angajații IGSU din Capitală au salvat o persoană căzută într-o fântână din propria gospodărie. Incidentul a avut loc în după-amiaza de miercuri în comuna Trușeni, municipiul Chișinău.

Imediat, la fața locului au intervenit angajații Direcției regionale nr.1 a IGSU, care au stabilit că bărbatul din imprudență a căzut în fântână la o adâncime de 6 metri. În scurt timp, angajații IGSU au reușit să scoată la suprafață persoana.

Ulterior, acesta în stare conștientă a fost predat echipajului de medici, pentru îngrijiri medicale de rigoare. Potrivit IGSU, de la începutul anului 2024 angajații IGSU au salvat din fântâni două persoane. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 44 situații de risc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.