VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Angajații din medicină și farmaciștii își sărbătoresc azi ziua profesională

Anual, în a treia duminică a lunii iunie, este marcată Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului. Este o zi a recunoștinței, aprecierii și a respectului profund pentru toți profesioniștii din domeniul medical și farmaceutic.

Mereu la datorie, cu dedicație, responsabilitate și sacrificiu, acești oameni minunați își îndeplinesc cu dăruire misiunea nobilă și rămân devotați crezului profesiei. În fiecare zi, își pun cunoștințele, compasiunea și energia în slujba pacienților, adesea cu prețul propriei sănătăți și al timpului petrecut alături de cei dragi.

„Felicitări, stimați colegi! Vă mulțumim pentru profesionalism și devotament, pentru nopțile nedormite, rezistența și optimismul în momentele dificile, în special pentru grija pe care o oferiți necondiționat celor aflați în suferință. Fiecare zâmbet redat pe chipul pacientului, fiecare viață salvată este dovada muncii dumneavoastră neobosite și a calităților umane de excepție. Voi sunteți cei care, zi de zi, faceți diferența între suferință și alinare, speranță și descurajare. Ministerul Sănătății va depune în continuare eforturi pentru a vă crea cele mai bune condiții de muncă, prin investiții considerabile în modernizarea instituțiilor medicale, dar și prin implementarea politicilor de motivare și dezvoltare profesională”, se arată într-un mesaj de felicitare al Ministerului Sănătății.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.