VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Andrei Spînu: Mercenarii politici ai Kremlinului încearcă din răsputeri să transmită mesaje anti-Adunarea Națională. Ei trebuie ignorați!

„Mercenarii politici ai Kremlinului încearcă din răsputeri să transmită mesaje anti Adunarea Națională „Moldova Europeană”. Ei, acești trădători de țară, trebuie ignorați!”. Un apel în acest sens a fost lansat pe o rețea de socializare de ex-vicepremierul Andrei Spînu.

Politicianul îndeamnă cetățenii să iasă în masă în Piața Marii Adunări Naționale pentru a spune tuturor că „ viitorul nostru este Moldova Europeană”.

Istoria îi va judeca. Ei se tem că își vor pierde locurile de muncă plătite de Kremlin pentru a ține Moldova sub ciubota rusească. Noi, oamenii, trebuie să ne organizăm. Pe 21 mai să fim mulți, din toată țara. Să vorbim într-o voce, să transmitem tuturor că viitorul nostru este Moldova Europeană. Buneii și părinții noștri au luptat pentru independență și suveranitate. Noi vom lupta pentru pace, libertate, prosperitate. Noi, pe 21 mai, vom lupta pentru viitorul european al copiilor noștri. Hai, Moldova!”, a scris Spînu.

Menționăm că reprezentanții mai multor formațiuni politice și reprezentanți ai societății civile și-au exprimat disponibilitatea de a participa la Adunarea Națională „Moldova Europeană”, convocată de președinta Maia Sandu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.