VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Andrei Spînu a vorbit cu Alexei Miller la câteva ore după ce Moldovagaz a achitat datoria pentru prima jumătate a lunii august

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a discutat în seara zilei de 30 august cu șeful companiei ruse Gazprom, Alexei Miller. Anunțul a fost făcut de gigantul energetic pe contul său de Telegram.

Pe lângă subiectele de cooperare, Miller a subliniat asupra necesității achitării de către partea moldovenească a gazelor livrate la timp și în termenii stabiliți.

Discuția a avut loc prin videoconferință.

Moldovagaz a transferat către Gazprom plata integrală pentru gazele naturale furnizate în prima jumătate a lunii august 2022. Este vorba despre 16 milioane de dolari, adică 50% din avansul pentru consum în luna curentă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.