VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Andrei Năstase, despre referendumul pro-UE: A fost gândit în interes personal, dar eu îl voi susține pentru că vizează vectorul de dezvoltare al R. Moldova

În cadrul emisiunii „Studio politic” de la Vocea Basarabiei, juristul și fostul vicepremier Andrei Năstase a declarat că va susține actualul referendum, chiar dacă consideră că acesta a fost inițiat din interese personale de actuala guvernare.

Năstase a subliniat importanța referendumului pentru vectorul de dezvoltare al Republicii Moldova și a anunțat că va candida la președinție.

„Sunt omul referendumului. Am colectat 405 mii semnături pentru modificarea Constituției. Actualul referendum a fost gândit în interes personal, dar eu îl voi susține pentru că vizează vectorul de dezvoltare al Moldovei. Ba mai mult, actualul referendum a fost supus de actuala guvernare ruletei rusești. Da pentru referendum și da pentru candidatura mea la președinție”, a explicat Năstase.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.