VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Anchetă de serviciu la Termoelectrica după deflagrația de pe acoperișul întreprinderii

Un incendiu de mici proporții a izbucnit la 28 octombrie la acoperișul sediului întreprinderii de stat Termoelectrica aflat în reparație. În urma deflagrației, conducerea întreprinderii a inițiat o anchetă de serviciu iar oamenii legii s-au autosesizat și investighează cazul dat.

Potrivit întreprinderii, este vorba despre o clădire de birouri, respectiv în urma incidentului echipamentul tehnic de producere a energiei electrice și termice nu a avut de suferit, prin urmare nici consumatorii nu au fost afectați.

În luna iulie a anului curent, Termoelectrica, principalul distribuitor și furnizor de energie termică din mun. Chișinău, a contractat un agent economic în vederea reparării acoperișului sediului central, din strada Tudor Vladimirescu 6.

„În timpul efectuării lucrărilor a avut loc un mic incendiu, care în scurt timp a fost localizat și stins, în urma căreia nicio persoană nu a avut de suferit, iar acoperișul nu a fost deteriorat”, precizează Termoelectrica.

Reprezentanții întreprinderii de stat menționează că persoanelor implicate în executarea lucrărilor li s-a desfășurat instruirea la locul de muncă, cu aplicarea semnăturii în registrele speciale.

În vederea stabilirii tuturor circumstanțelor pe acest caz, Termoelectrica a inițiat anchetă de serviciu, cu privire la elucidarea executării prevederilor contractuale, în vederea stabilirii motivelor incendiului.

Totodată, Inspectoratul de Poliție Rîșcani a municipiului Chișinău s-a autosesizat și la fel investighează cazul dat.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.