VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Anastasia Nichita a câștigat medalia de bronz la turneul Zagreb Open

Încă o victorie strălucită pentru Republica Moldova, la turneul din Croația. Luptătoarea Anastasia Nichita a reușit să cucerească medalia de bronz Turneul Ranking Series Zagreb Open.

Sportiva noastră a obținut trei victorii în categoria de greutate 57 kg, după ce s-a confruntat cu Valverde L. (ECU), Oliveira G.(BRA) și Aliyeva Z. (AZE), cedând doar în fața viitoarei campioane la această categorie, chinezoaica Hong K, potrivit paginii oficiale Lupte Libere Feminine Moldova.

Aceasta este a treia medalie pentru țara noastră la acest important turneu, după medalia de bronz cucerită de Mariana Draguțan dar și medalia de argint obținută de Mariana Cherdivară-Eșanu.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.