VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Anastasia Ceornopolc a devenit vicecampioană europeană Under 15

Halterofila din Republica Moldova, Anastasia Ceornopolc a cucerit trei medalii la Campionatul European Under 15 din Polonia. Ea s-a ales cu aurul la proba smuls și argintul la aruncat și general. Anastasia a evoluat în categoria de greutate 81 kg, a anunţat astăzi Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS).

Conform CNOS, recent, la Under 17, Daniel Călin Ciubotaru s-a ales cu medalia de argint la proba smuls și medalia de bronz la total în categoria de greutate 89 kg, iar Alexandru Neagu – bronz la aruncat la Under 15 în aceiași categorie de greutate. De asemenea, Alexandrina Ciubotaru a devenit vicecampioană europeană Under 17. Aceasta a cucerit trei medalii de argint în categoria de greutate 64 de kilograme.

Potrivit Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv, la Europenele U15 și U17, Moldova este reprezentată de zece halterofili.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.