VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorul SUA la Chișinău a felicitat R. Moldova cu ocazia încheierii acordului cu MGRES: Un pas important

Ambasadorul SUA la Chișinău, Kent D. Logsdon, a felicitat R. Moldova cu ocazia încheierii acordului cu “Moldavskaya GRES” pentru furnizarea energiei electrice.

În cadrul unei discuții telefonice cu vicepremierul Andrei Spînu, ambasadorul SUA a subliniat că ”acest acord reprezintă un pas important în eforturile Moldovei de a-și consolida securitatea energetică și de a minimiza creșterea prețurilor pentru consumatori.

Totodată, ambasadorul a promis sprijinul continuu al SUA pentru necesitățile de energie și electricitate ale Republicii Moldova.

Am avut o discuție telefonică cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. I-am mulțumit pentru tot suportul pe care îl oferă țării noastre pentru depășirea crizei energetice. O echipă de experți, din cadrul programului USAID Securitatea Energetică a Republicii Moldova, lucrează cot la cot cu echipa și colegii mei. Împreună suntem mai puternici!”, a scris Spînu după întrevedere.

Amintim că compania de stat Energocom a semnat, sâmbătă, 3 decembrie, contractul de livrare a energiei electrice cu MGRES (Centrala de la Cuciurgan) pentru luna decembrie.

După semnarea contractului, CSE s-a întrunit în ședință și a decis micșorarea tarifului la energia electrică.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.