VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadoarea Republicii Moldova în Suedia, numită prin cumul în alte trei țări

Ambasadoarea Republicii Moldova în Regatul Suediei, Liliana Guțan, a fost numită prin cumul în alte trei state – Islanda, Norvegia și Finlanda, cu reședința la Stockholm. O hotărâre în acest sens a fost aprobată miercuri de Guvern.

Liliana Guțan a fost numită în calitate de ambasadoare a Republicii Moldova în vara trecută. Este diplomată de carieră, cu o experiență de 15 ani de activitate în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Potrivit Legii cu privire la serviciul diplomatic, propunerile referitoare la numirea în funcţia de ambasador sunt înaintate Guvernului de către Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, cu consultarea Comisiei politică externă şi integrare europeană a Parlamentului, scrie IPN.

Proiectele de decret se înaintează președintelui țării pentru semnare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.