VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasada SUA, mesaj de susținere pentru Olesea Stamate și Doina Gherman

Ambasada SUA în R. Moldova a transmis mesaj de susținere pentru Olesea Stamate și Doina Gherman, deputatele care au condus timp de mai bine de doi ani două dintre cele mai importante comisii parlamentare.

Potrivit Ambasadei SUA, Olesea Stamate a fost o voce importantă în crearea cadrului legal pentru reformele din sectorul justiției, iar Doina Gherman a contribuit la intensificarea legăturilor cu Statele Unite.

Adresăm felicitări doamnelor Olesea Stamate și Doina Gherman pentru conducerea, timp de mai bine de doi ani, a două dintre cele mai importante comisii parlamentare. Doamna Stamate a fost o voce importantă în crearea cadrului legal pentru reformele din sectorul justiției, care aduc schimbări semnificative pentru cetățenii Republicii Moldova, care cer să se pună capăt corupției din sectorul justiției. Dna Gherman a contribuit la intensificarea legăturilor cu Statele Unite, precum și la avansarea procesului de aderare a Republicii Moldova la UE. Sperăm să colaborăm cu dumnealor în cadrul noilor funcții, și le felicităm pe Veronica Roșca și Ina Coseru pentru desemnarea lor la conducerea comisiilor parlamentare”, se arată în mesajul Ambasadei.

Amintim că ieri, Parlamentul a numit-o pe deputata Doina Gherman în funcția de vicepreședinte al Parlamentului. Până acum, Doina Gherman a deținut funcția de președintă a Comisiei politică externă și integrare europeană a Parlamentului.

Tot ieri, deputata Veronica Roșca a fost desemnată în funcția de președintă a Comisiei juridice, numiri și imunități. Asta, după ce Olesea Stamate și-a anunțat demisia din această funcție.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.