VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alți doi candidați la funcția de primar al Capitalei, Ruslan Codreanu și Vadim Brânzaniuc, și-au exercitat dreptul la vot

Fostul primar interimar al Capitalei, candidatul Ruslan Codreanu, a mers și el la vot, însoțit de fiica sa. Concurentul a declarat că vrea ca a votat pentru o primărie mai transparentă și fără corupție.

”Am votat pentru un Chișinău unde oamenii să fie mai sănătoși, mai educați. Pentru o primărie transparentă, care dezvoltă și construiește. Puterea Chișinăului sunt oamenii Chișinăului. Le doresc succes contracandidaților să nu recurgă la atacuri. Îi felicit pe toți cu o campanie frumoasă”, a declarat Ruslan Codreanu.

Iar candidatul PSDE, fostul pretor al sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, a declarat că a votat cu încredere pentru un viitor mai bun pentru municipiul Chișinău și locuitorii săi.

”Sper foarte mult că la alegerile de astăzi vor participa toți cetățenii responsabili, care conștientizează importanța acestui exercițiu democratic și vor avea grijă să aleagă în fruntea comunităților oameni care îi reprezintă cu adevărat. De asemenea, îmi doresc ca, după alegeri, confruntarea să se transforme în dialog și cooperare, iar toată lumea implicată în aceste procese să lase deoparte frustrările și supărările și să contribuie fiecare la binele comun”, a declarat Vadim Brânzaniuc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.